🚚 GRATIS VERZENDING & RUILEN • 🤩 2+1 GRATIS • ⭐ SPAAR WATCHPOINTS BIJ ELKE BESTELLING
Account

Verzenden en retournerenWat zijn de verzendkosten?

Je bestelling wordt bij ons altijd gratis verzonden, tegen een meerprijs kan je hier track and trace aan toevoegen.


Hoe kan ik een product retourneren / ruilen?

Vanuit milieuoverwegingen hebben wij geen uitgeprint retourformulier aan jouw bestelling toegevoegd. Meld een retour eenvoudig aan in ons retourportaal. Wij beoordelen je aanvraag vervolgens binnen 24 uur. Je kunt je pakketje retourneren via PostNL.


 

Product ruilen

 

Geld terug

GRATIS RETOURLABEL!

€2,88 retourkosten (€3,63 BE) / zelf retourneren
(gratis bij beschadigd of verkeerd product)
Meld een retour eenvoudig aan in ons retourportaal

Meld een retour eenvoudig aan in ons retourportaal

Je ontvangt binnen één werkdag na retourverwerking een kortingscode t.w.v het aankoopbedrag.

Wij beoordelen jouw aanvraag tijdens werkdagen binnen 24 uur na ontvangst

Bestel zelf jouw vervangend product. Doe je dat voor 22:00? Dan versturen wij je aankoop nog op dezelfde werkdag!

Na de retourverwerking ontvang jij het aankoopbedrag terug of wijzigen wij jouw Klarna factuur
Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Het makkelijkst en snelst kun je een retour aanmelden via ons digitale retourformulier.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
Tweespan 19,
3897AG Zeewolde

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."