🚚 GRATIS VERZENDING & RUILEN • 🤩 2+1 GRATIS • ⭐ SPAAR WATCHPOINTS BIJ ELKE BESTELLING
Account

Alle TomTom bandjes

Ben je op zoek naar een nieuw TomTom bandje? Dan ben je bij 123watches.nl aan het goede adres! Bij 123watches bieden wij de de leukste TomTom bandjes voor iedere gelegenheid. Of je nu wilt sporten, naar kantoor gaat of een feestje hebt: het geschikte bandje vind je bij 123watches! 

Vind gemakkelijk je ideale TomTom bandje

Ben je op zoek naar een specifieke TomTom bandje! Klik dan hierboven op je specifieke serie. Maak vervolgens gebruik je van de filters. Zo kies je gemakkelijk welke kleuren je leuk vindt en hoeveel je maximaal wilt uitgeven. Je krijgt hiermee snel een beeld welk bandje bij je wensen aansluit!

Ideaal voor tijdens het sporten!

De meeste TomTom sporthorlogebandjes zijn gemaakt van silicone. Deze bandjes hebben een hoge treksterkte, waardoor ze ideaal zijn tijdens het sporten. Ook kunnen de TomTom sporthologebandjes prima tegen de regen en laten ze geen zweet door. Wil je vaak met je smartwatch gaan sporten? Dan raden wij een silicone TomTom bandje aan!

TomTom bandjes bestellen bij 123watches

Voor je TomTom bandjes hoef je echt niet te veel te betalen! De meeste bandjes van 123watches zijn goedkoper dan 20 euro. Bovendien is de verzending gratis, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bestel je jouw bandjes voor 22:00 op werkdagen? Dan worden de TomTom watch bandjes dezelfde dag nog verzonden.

Heb je verder nog vragen? Of zou je meer over 123watches willen weten? Onze klantenservice staat klaar om jou op weg te helpen!