60 dagen bedenktijd
Altijd gratis verzonden NL
Veilig achteraf betalen
Niet goed = geld terug

Over ons

Als koper van de Apple Watch, liepen wij al gauw tegen het probleem aan dat de accessoires bij Apple niet te betalen zijn. Het is erg leuk om bij elke gelegenheid een bijpassend bandje te dragen waarop wij op zoek zijn gegaan naar een leverancier.

Wij hebben enkele bandjes ingekocht en maanden gedragen. Wij waren positief verbaasd over de kwaliteit en zijn daaruit voorts deze producten gaan aanbieden op marktplaats. Door de enorme vraag naar deze producten, zijn we in 2015 de webshop 123Watches.nl begonnen en leveren nu de producten aan honderden tevreden klanten.

Om onze kwaliteitsgarantie te behouden worden alle soorten producten door onszelf getest alvorens deze worden aangeboden op onze webshop. Dit is ook de reden dat niet ieder product op onze webshop te koop is, bijvoorbeeld de schakelbandjes. Op het oog zien de bandjes er mooi en kwalitatief goed uit, maar naarmate het dragen werd ervaarden we veel problemen dat de schakels los raken. Daarom hebben wij besloten als 123Watches.nl deze producten u niet aan te bieden.

Van hobby marktplaats verkoop in 2014 zijn we nu doorgegroeid tot een webshop met inmiddels honderden tevreden klanten. Door de enorme groei kunnen wij de producten scherp inkopen en u als klant een scherpe prijs aanbieden.

Op dit moment verwerken wij meer dan  18.000 orders per jaar naar onze klanten en zijn nog elke maand groeiende. Door deze groei kunnen wij onze producten nog goedkoper voor jullie aanbieden.

60 dagen bedenktijd
Altijd gratis verzonden NL
Veilig achteraf betalen
Niet goed = geld terug