Menu
0
5 jaar smartwatch product specialist
>240.000 trouwe klanten
>310.000 verwerkte orders
Kwaliteit maar 90% goedkoper

Trustpilot

Verzenden & retourneren

Hoe kan ik een product retourneren / ruilen?

Via ons digitaal retourformulier kun je een retour aanvraag indienen.

Verzenden

Uw bestelling wordt bij PostNL aangeboden, bij bestellingen boven de €80 (NL) en bij pakket krijgt u van ons een track and trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Voldoet uw bestelling niet aan deze criteria dan wordt het als brievenbus pakje bij u aangeboden zonder track and trace code. Normaal gesproken ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag mits u voor 22:00 uw bestelling heeft geplaatst (NL). De levertijd naar België ligt tussen de 1-3 dagen.

Bent u niet thuis? Dan probeert Post NL uw levering bij uw buren af te leveren en krijgt u een afhaalbericht in uw brievenbus. Mocht dit niet mogelijk zijn dan doet Post NL op een later moment nog een aflever poging. Mocht u deze aflevering ook niet in ontvangst kunnen nemen kunt u uw bestelling bij het postkantoor afhalen. Post NL zal altijd een afhaalbericht in uw brievenbus achterlaten wanneer u het pakje kunt afhalen.

Naar Nederland en België zijn de verzendkosten van brievenbuspost gratis. Tegen een meerprijs kunt u het pakketje traceren met track and trace.

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook op onze website onder uw bestelling een retour aanvragen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug..

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Ons retouradres Hanzeweg 57, 7418AV Deventer, Nederland.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De retourkosten komen voor rekening van de klant.
123Watches wil graag de product voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Helaas kunnen wij hier door niet ook de retourkosten van uw retour naar 123Watches
 vergoeden. Wij hopen op uw begrip.

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Is dat akkoord? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Ontvang direct een 10% kortingscode

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis