Betaalmethoden

 • iDeal 
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 • MultiSafePay
  Met MultiSafePay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 • Paypal
  Met PayPal kun je geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met je creditcard en bankrekening.


 • Bankoverschrijving
  Met een overschrijving maak je geld over van de ene bankrekening naar de andere. Je stort geld op de rekening van de begunstigde.


 • Your Gift Card
  De YourGiftCard kunt u bij ons verzilveren. Tijdens het betaaltraject kunt u uw kaartgegevens invoeren. Staat er €50 op uw kaart en doet u een aankoop van €25, dan blijft de overige €25 op uw betaalkaart staan voor een volgende aankoop.
  Helaas kunnen wij geen terugbetaling doen op uw Your Gift card, bij retour kunnen wij u een alternatief product aanbieden of een kadobon van 123Watches.

 • VVV Giftcard
  De VVV Giftcard kunt u bij ons verzilveren. Tijdens het betaaltraject kunt u uw kaartgegevens invoeren. Staat er €50 op uw kaart en doet u een aankoop van €25, dan blijft de overige €25 op uw betaalkaart staan voor een volgende aankoop.
  Helaas kunnen wij geen terugbetaling doen op uw VVV Giftcard, bij retour kunnen wij u een alternatief product aanbieden of een kadobon van 123Watches.


 • Mastercard
  Met de Mastercard maakt u geld over middels uw creditcard. Tijdens uw betaling wordt u gevraagd naar uw Mastercard gegevens.

 • Visa card
  Met de Visa card maakt u geld over middels uw creditcard. Tijdens uw betaling wordt u gevraagd naar uw visa card gegevens.

 • Maestro
  Met de Meastro maakt u geld over middels uw creditcard. Tijdens uw betaling wordt u gevraagd naar uw Maestro gegevens.


 • AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België)
  AfterPay voert voor www.123watches.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.123watches.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.