Méthodes de paiement

 • iDeal 
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 • MultiSafePay
  Met MultiSafePay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 • Paypal
  Met PayPal kun je geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met je creditcard en bankrekening.


 • Bankoverschrijving
  Met een overschrijving maak je geld over van de ene bankrekening naar de andere. Je stort geld op de rekening van de begunstigde.


 • Your Gift Card
  De YourGiftCard kunt u bij ons verzilveren. Tijdens het betaaltraject kunt u uw kaartgegevens invoeren. Staat er €50 op uw kaart en doet u een aankoop van €25, dan blijft de overige €25 op uw betaalkaart staan voor een volgende aankoop.

 • VVV Giftcard
  De VVV Giftcard kunt u bij ons verzilveren. Tijdens het betaaltraject kunt u uw kaartgegevens invoeren. Staat er €50 op uw kaart en doet u een aankoop van €25, dan blijft de overige €25 op uw betaalkaart staan voor een volgende aankoop.


 • Mastercard
  Met de Mastercard maakt u geld over middels uw creditcard. Tijdens uw betaling wordt u gevraagd naar uw Mastercard gegevens.

 • Visa card
  Met de Visa card maakt u geld over middels uw creditcard. Tijdens uw betaling wordt u gevraagd naar uw visa card gegevens.

 • Maestro
  Met de Meastro maakt u geld over middels uw creditcard. Tijdens uw betaling wordt u gevraagd naar uw Maestro gegevens.


 • Giro pay
  Met Giro pay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 • Bankcontact
  Met Bankcontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 • Sofort
  Sofortbanking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden. Sofortbanking lijkt in veel opzichten op een overboeking. Een belangrijk verschil tussen deze betaalmethoden is dat u bij Sofortbanking direct een realtime terugkoppeling krijgt.

 • KBC
  De KBC/CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België. Met de KBC/CBC-Betaalknop bieden wij u een online betaalmethode waarmee u met uw eigen bank kunt betalen.

 • Belfius
  Belfius is een van de grootste banken van Belgie. Met Belfius Pay Button kunt u online betalen op onze website via uw zichtrekening, ook mobiel!

 • ING Home'pay
  ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

 • AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België)
  AfterPay voert voor www.123watches.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.123watches.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 • OK is een app waarmee je snel en eenvoudig met je smartphone kan afrekenen bij [WEBSHOP]. Binnen 10 seconden bestellen en betalen! 

De OK-app is te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.

Vanuit de [PRODUCTPAGINA/WINKELWAGEN/CHECKOUT] is het mogelijk om voor OK te kiezen. 

1. Klik op de Koop met OK-knop

Er verschijnt een QR-code (desktop) of de OK-app opent automatisch (mobiel).

2. Controleer, bevestig en betaal

Scan de QR-code vanuit je OK-app (desktop) of selecteer jouw betaalrekening (mobiel). Controleer de bestelgegevens en wijzig eventueel jouw (aflever)adres.

3. Besteld!

Geef je “OK” en je hebt besteld. De webwinkel informeert jou verder over de geplaatste bestelling en de levering. In de OK-app staat het overzicht van jouw aankoop.

Bezoek voor meer informatie de OK website: www.ok.app