🚚 GRATIS VERZENDING & RUILEN • 🤩 2+1 GRATIS • ⭐ SPAAR WATCHPOINTS BIJ ELKE BESTELLING
Account
14 februari 2024

Het verhaal achter 123watches: van passie naar succes ❤️

2 minuten leestijd

Van passie naar succes 🤩

In 2016 begon ons verhaal van 123watches met een passie voor de Apple Watch.

Ik, Daniël merkte al gauw dat er geen kwalitatief goede en betaalbare Apple Watch bandjes op de markt waren. Samen met Esmée besloten we om onze passie om te zetten in een missie; hoogwaardige Apple Watch bandjes toegankelijk maken voor alle liefhebbers.

Gedreven door deze droom begonnen wij onze reis vanuit de schuur. Ik bouwde een simpele webshop om bestellingen te kunnen ontvangen en 123watches was geboren! Onze reis door de jaren heen...


Ja je leest het goed! We zijn in de afgelopen jaren al 4 keer verhuisd, maar we zitten eindelijk in ons droompand! Alle collega's onder 1 dak, wat het werk vele malen gezelliger en efficienter maakt.

Ook wij hebben in onze reis uitdagingen en tegenslagen ervaren, maar met ons doorzettingsvermogen hebben we ons er altijd doorheen geknokt. In 2022 wonnen wij de 3de plaats bij de Shopping Awards, waar wij enorm trots op zijn. Een bevestiging van het harde werken met team 123watches!

Maar wij zijn er ook voor anderen die hulp nodig hebben. Sinds 2021 zijn wij zakenvriend bij het Prinses Maxima Centrum, hier behandelen ze alle kinderen in Nederland die de vreselijke diagnose kanker krijgen. Bij elke bestelling die jullie plaatsen, gaat er een percentage naar het Prinses Maxima Centrum.

Vandaag de dag blijft 123watches trouw aan zijn oorspronkelijke missie: het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Klanten staan bij ons altijd op nummer 1! Door goed naar de wensen van onze klanten te hebben geluisterd, zijn we dit jaar onze eigen exclusieve Apple Watch lijn begonnen. Deze bandjes zijn door ons zelf ontworpen en geven jou een uniek design.

Maar ook dit jaar zitten wij niet stil, volgende maand lanceren wij iets waanzinnigs! Een kleine teaser; we gaan jou als klant van 123watches nog meer in het zonnetje zetten en jij gaat mee profiteren! Hou ons in de gaten via de mail, website en socials waar we jullie begin maart gaan verrassen.

Enorm bedankt voor de steun en vertrouwen in 123watches de afgelopen jaren. Door jullie hebben wij onze droom kunnen waarmaken door van onze passie een succes te maken.

Vaak samen gekocht